Wie zijn wijMVOcertificaat Confexion

Confexion heeft als uitgangspunt de kansen te benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan, vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie. Bekijk hier onze bedrijfspresentatie.

Made in Holland

Confexion is een productie bedrijf waarin mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Confexion biedt een veilige werkomgeving waarin iedereen taken heeft die aansluiten bij haar/zijn mogelijkheden. Het team bestaat uit 19 ervaren,gedreven en betrokken medewerkers die bijzonder trots zijn op de producten die zij maken. Dit resulteert in producten welke met veel zorg en aandacht voor details zijn gemaakt. De producten zijn tot in de puntjes afgewerkt en daardoor bijzonder betrouwbaar. Bij de uitbesteding van onderdelen uit het productie proces wordt uitsluitend gebruik gemaakt van diensten van sociale werkvoorzieningen. Alle producten zijn volledig in Nederland gemaakt en kunnen snel geleverd worden.

Op maat

In het naaiatelier werken 3 ervaren coupeuses. Zij denken mee met de klant om te komen tot de beste oplossing. Confexion is in Nederland het grootste naaiatelier op het gebied van op maat gemaakte tilbanden voor de gezondheidszorg èn de snelste. Soms is snelheid geboden en dan kan Confexion diezelfde dag het product voor u klaar hebben!

Voor en door de zorg

Oprichtster Cora van Hal heeft als missie om hulpmiddelen te maken die er toe doen. De meetlat is altijd het comfort voor de cliënt en de bijdrage aan vermindering van de fysieke belasting in de zorg. Zij zet zich in om een veilige werkplek te creëren waar iedereen volledig tot zijn recht komt. Van oorsprong is zij Ergotherapeut en heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van tilbanden en op maat gemaakte producten.

 

“De voor Nederland unieke samenwerking met Alescon, Baan Plus en VanBoeijen biedt nieuwe kansen en arbeidsmogelijkheden. In het atelier komen 2 werelden samen. Dat vind ik zo mooi. Het enthousiasme en gedrevenheid van de mensen die bij Confexion werken inspireert mij nog elke dag.”