Tilbanden

Al jarenlang hebben wij onze sporen verdient in het ontwerpen vervaardigen van tilbanden voor de gezondheidszorg. Wij zijn een innovatief bedrijf wat graag met de klant meedenkt. De tilbanden zijn van een hoogwaardige constante kwaliteit en voldoen aan de CE richtlijnen. Onze tilbanden hebben een uniek serienummer voor een permanente traceerbaarheid. Elke tilband wordt gecontroleerd voor verzending.

Confexion vervaardigd tilbanden voor de Nederlandse markt, Europese markt en wereldwijd. In Nederland vervaardigt Confexion tilbanden onder private label voor JOYinCARE. Mocht u interesse hebben om ook uw eigen tilbanden lijn onder private label in uw assortiment op te nemen dan kunt contact met ons opnemen.  Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Disposable tilbanden

Disposable tilbanden zijn hygiënisch en makkelijk. Na kortdurend gebruik worden de disposable tilbanden weggegooid.  Dit voorkomt kruisbesmetting. In een aantal ziekenhuizen , verpleeghuizen en ambulances wordt gebruik gemaakt van de disposable tilbanden van Confexion. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bestaat uit tilbanden voor liggend tillen bijvoorbeeld voor gebruik op de eerste hulp, en tilbanden voor gebruik op verpleegafdelingen  in combinatie met een passieve of actieve tillift.

Speciale kleding

Standaard kleding is niet altijd geschikt voor cliënten die zorg nodig hebben. Confexion maakt in opdracht speciale kleding om de zorg voor cliënten te verlichten bijvoorbeeld tijdens het verschonen en individueel op maat gemaakte kleding voor cliënten met afwijkende lichaamsmaten. In ons atelier zijn verschillende coupeuses aanwezig  die samen met u tot de beste oplossing kunnen komen.

Wikkeldoeken en afscheids dekens

Afscheid nemen van een dierbare is altijd moeilijk. Voor cliënten in de gehandicapten zorg is het soms niet te begrijpen dat een mede bewoner van de groep er in eens niet meer is. Confexion maakt speciale wikkeldoeken en afscheidsdekens waar per dag afscheidskaartjes en tekeningen in verwerkt kunnen worden. De doeken worden per dag op een speciale manier dichtgevouwen waardoor cliënten stapvoor stap afscheid kunnen nemen.